Studiegroep Chocolade
Samen voor chocoladeproducten met méérwaarde

De StudieGroep Chocolade wordt opgericht om kennis en ervaring te delen. Daarnaast worden er inspirerende bedrijfsbezoeken en workshops georganiseerd.

Doelstelling

Elkaar inspireren om chocoladeproducten te creëren met méérwaarde. 

Voor wie?

Chocolatiers, patissiers en banketbakkers.


Bijeenkomst

  • Bij de bijeenkomsten van de Studiegroep Chocolade worden alle relevante onderwerpen voor de chocoladeverwerkende bedrijven besproken. Denk aan innovatie, proces, calculatie, presentatie, personeelsbeleid, marketing en verkoopondersteuning.
  • Uitwisselen van ideeën op het gebied van producten, productie en verkoop
  • Ontwikkelen en uitwisselen van verkoopbevorderende acties
  • Ontwikkelen en uitwisselen van efficiënte productiemethodes
  • Marktontwikkelingen volgen en hierop inspelen
  • Samen met grondstofleveranciers innovatieve producten ontwikkelen
  • Bedrijfsbezoeken en workshops
  • Prijs- en assortimentsbeleid optimaliseren
  • Uitdagingen in de dagelijkse bedrijfsvoering delen en oplossingen aandragen

Interesse?

Wij nodigen u van harte uit lid te worden van deze studiegroep in oprichting. Neem voor meer informatie contact op met Beko Advies: 088-20 23 200. Frank van Sprang kan u er alles over vertellen!