Samen meer verkopen

Doel van de training
  • Uw verkoopteam weet hoe verkoop bevorderd kan worden
  • Uw verkoopteam kan zich verplaatsen in de klant
  • Uw verkoopteam kan door een actieve verkoophouding meer verkopen

Locatie

Deze training wordt gegeven bij u in het bedrijf of op een geschikte locatie bij u de de buurt.

Duur

De training duurt 3 tot 3,5 uur inclusief een korte pauze.

Verkooptraining voor winkelteams

Het totale winkelbeeld bepaalt of u een succesvolle winkel heeft of niet. Alles moet kloppen: de huisstijl op de gevel, het stoepbord, de productpresentaties en niet in de laatste plaats uw verkoopteam. De klant bepaalt met gevoel en verstand of hij bij u binnenstapt en weer terugkomt.

Inhoud

In de training staan onze trainers stil bij verkoopbevordering, de klant en het verkoopgesprek. Wat ervaren de deelnemers zelf als verkoopbevorderend als ze iets kopen? Hoe gaat dat binnen het eigen bedrijf, wat zijn uw sterke punten op dit vlak, wat kan er beter? Aan de hand van een stelling wordt duidelijk gemaakt hoe belangrijk klanten voor u zijn. Waarom kopen ze bij u, hoe nemen zij een verkoopbeslissing, wat gebeurt er tijdens het verkoopgesprek? Middels praktijkoefeningen wordt het geleerde direct in de praktijk geoefend.

Leerpunten
  • Bewustwording en verbetering van de verkoopbevordering
  • Kennis van winkelbeeld door de ogen van de klant
  • Effectieve productpresentatie gedurende de dag
  • Actieve verkoophouding
  • Bewustwording van de stappen in het verkoopgesprek

Maatwerktraining
Met een winkelbeoordeling met mysterybezoek van uw winkel(s) vooraf kunnen onze trainers de training specifiek op uw bedrijf afstemmen. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van fotomateriaal van uw winkel(s) en wordt het verkoopgesprek van het mysterybezoek behandeld. Wat gaat er goed en wat kan er beter loopt dan als een rode draad door de training heen. De deelnemers ontvangen na afloop een certificaat.

Trainers
Deze training wordt gegeven door twee trainers van Beko Advies.

Investering

U ontvangt een offerte op maat van ons na een (telefonisch) intakegesprek.

Voorwaarden
In verband met de opzet van de training hanteren wij een minimum van 15 en een maximum van 25 deelnemers per avond. Het is ook mogelijk om de training samen met een collega-onderneming te organiseren. Onze algemene voorwaarden zijn op deze training van toepassing.

Meer informatie
KLIK HIER om meer informatie aan te vragen.