Publicaties

Beko Advies brengt jaarlijks publicaties uit aan de hand van diverse bedrijfsvergelijkingsonderzoeken. Voorbeelden hiervan zijn de uitgaves ‘Loonkosten & Productiviteit’ en ‘Cijfers & Trends’. Beko Advies heeft veel cijfermatige kennis over de ambachtelijke brood- en banketbakkerij. Ervaringscijfers en gemiddelde kengetallen uit de markt. Kennis die ondernemers in de ambachtelijke brood- en banketbakkerij direct kunnen toepassen binnen hun onderneming. 

 

Loonkosten & Productiviteit

Een speciale nieuwsbrief waarin de ervaringscijfers productiviteit en loonkosten voor het ambachtelijke brood- en banketbakkersbedrijf op een rijtje worden gezet. In deze nieuwsbrief vindt u de gegevens voor respectievelijk winkel, broodbakkerij, banketbakkerij en het overallcijfer (omzet/alle uren). Ook treft u een tabel met de in totaliteit betaalde loonkosten als percentage van de omzet aan. Deze uitgave wordt jaarlijks rond februari uitgebracht en exclusief verstrekt aan leden van Beko Coöperatie en aan relaties van aangesloten partners

Cijfers & Trends
Een waardevolle publicatie die jaarlijks een overzicht van actuele cijfers en ontwikkelingen in de ambachtelijke brood- en banketbakkersbranche biedt. Cijfers & Trends is voor veel bedrijven hét instrument om eigen kengetallen te spiegelen aan de gemiddelden in de branche. Daarnaast wordt Cijfers & Trends ook gebruikt door banken en andere financiële instellingen voor publicaties over de branche. Deze uitgave wordt jaarlijks rond september uitgebracht en exclusief verstrekt aan leden van Beko Coöperatie en aan relaties van aangesloten partners.