Moordklanten of klantenmoord

Doel van de training
  • Uw verkoopteam is zich bewust van de gevolgen van eigen gedrag
  • Uw verkoopteam kan omgaan met negatief gedrag van klanten

Locatie

Deze training wordt gegeven bij u in het bedrijf of op een geschikte locatie bij u de de buurt.

Duur

De training duurt 3 tot 3,5 uur inclusief een korte pauze.

Verkooptraining voor winkelteams

Topklanten, klanten waar u een ‘moord’ voor doet. Zulke klanten, die de kassa laten rinkelen, ziet u graag in uw winkel. Uw verkoopmedewerkers spelen hierbij de grootste rol. Maar 'klantenmoord' zit in een klein hoekje!

Inhoud

De training gaat over gedrag, zowel van uw verkoopmedewerkers als van uw klanten. Hierbij wordt bewust gebruik gemaakt van voorbeelden uit diverse branches. Telkens wordt er door onze trainers met de cursisten een terugkoppeling gemaakt naar verkoop in de (banket)bakkerswinkel.
Aan de orde komt onder andere welk effect het eigen gedrag heeft op het gedrag van klanten. Aan de hand van een DVD en voorbeelden op de winkelvloer worden de cursisten zich bewust van hoe gedrag andermans gedrag beïnvloedt, gedrag te kiezen is en hoe je met gedrag interactie kunt bevorderen. Hoe kun je het verkoopgesprek positief beïnvloeden? Hoe kun je invloed hebben op omzet?

Leerpunten
  • Gedrag beïnvloedt gedrag
  • Gedrag kun je kiezen
  • Het gebruik van gedrag om interactie te bevorderen

Trainers

De training wordt gegeven door twee trainers van Beko Advies.

Investering
U ontvangt een offerte op maat van ons na een (telefonisch) intakegesprek. 

Voorwaarden
In verband met de opzet van de training hanteren wij een minimum van 15 en een maximum van 25 deelnemers per avond. Het is ook mogelijk om de training samen met een collega-onderneming te organiseren. Onze algemene voorwaarden zijn op deze training van toepassing.

Meer informatie
KLIK HIER om meer informatie aan te vragen.