Conflicten snel de wereld uit
Met een MfN geregistreerde mediator

Zit u met een conflict waar u niet meer uitkomt? Heeft u een verschil van inzicht dat uit de hand dreigt te lopen aangaande werk, het einde van een dienstverband, tussen vennoten of inzake een reorganisatie? Wilt u een oplossing maar lukt u dat niet alleen? Met tussenkomst van een MfN geregistreerd mediator van Beko Advies is er een grotere kans dat uw conflict sneller en duurzaam wordt opgelost.

Wat is mediation?

Als u een conflict heeft en er met elkaar niet meer uit dreigt te komen kunt u een mediator inschakelen. Mediation is een bijzondere vorm van bemiddeling en houdt in dat partijen het conflict met behulp van een mediator gaan oplossen. Een mediator begeleidt het proces en zorgt er voor dat men elkaars meningen en standpunten hoort. Bij mediation komt men samen tot een eigen oplossing. Ieders behoeften, zorgen en wensen komen op tafel en worden zorgvuldig afgewogen.

Sneller en goedkoper

Een groot voordeel van mediation is dat conflicten sneller opgelost kunnen worden dan wanneer de zaak voor de rechter komt. Hierdoor is het in de meeste gevallen ook goedkoper. Zolang beide partijen bereid zijn om over een oplossing te onderhandelen heeft mediation een goede kans van slagen. De kans op een duurzame afspraak is bij mediation groter dan bij een rechtszaak mede omdat de oplossing door partijen zelf wordt aangedragen en overeengekomen.

Meer informatie

Staan u en de andere partij(en) open voor het oplossen van uw conflict? Bent u bereid om te luisteren en mee te werken aan het vinden van een acceptabele oplossing? Dan is mediation iets voor u. Neem voor meer informatie contact op met Beko Advies via telefoonnummer 088 20 23 200.