Leidinggeven

Doel van de training
  • Meer kennis verkrijgen van leiderschapstijlen
  • Weten in welke situatie je welke leiderschapstijl gebruikt
  • Beter om kunnen gaan met conflicten, emoties en kritiek

Locatie

Deze training wordt gegeven bij u in het bedrijf of op een geschikte locatie bij u in de buurt.

Duur

De training duurt 3 - 3,5 uur inclusief een korte pauze.

Training voor middel management en ondernemers

Iedere leidinggevende heeft een andere manier van omgaan met zijn medewerkers. De manier waarop u met uw medewerkers omgaat, zegt iets over uw stijl van leidinggeven. Welke manier van leidinggeven kiest u in bepaalde situaties, hoe motiveert u uw medewerkers?

Inhoud

In de training leert men de verschillende leiderschapsstijlen te gebruiken in verschillende situaties met in achtneming van de vakbekwaamheid van medewerkers. Wij kijken naar persoonstype, hoe zet je een effectief werkoverleg op, hoe voer je een slecht nieuwsgesprek en hoe stel je de juiste vragen.

Trainers
De training zal gegeven worden door twee trainers van Beko Advies.

Materiaal
Voor naslagwerk, pennen en papier wordt gezorgd.

Investering
U ontvangt een offerte op maat van ons na een (telefonisch) intakegesprek. Inbegrepen zijn: alle audiovisuele middelen, materiaal, cursusmap voor iedere deelnemer, trainers en reiskosten. De deelnemers ontvangen na afloop een certificaat.

Voorwaarden
Groepsgrootte bepalen wij in overleg met u. Het is ook mogelijk om de training samen met een collega-onderneming te organiseren.

Annulering
Bij annulering binnen twee weken voor de trainingsdatum zijn wij genoodzaakt 25% van het bedrag in de offerte in rekening te brengen. Bij annulering binnen één week voor de trainingsdatum wordt 50% van het offertebedrag in rekening gebracht.

Meer informatie
KLIK HIER om meer informatie aan te vragen.