Geen geklets, goed communiceren

Doel van de training
  • Efectief leiden van functioneringsgesprekken

Locatie

Deze training wordt gegeven bij u in het bedrijf of op een geschikte locatie bij u in de buurt.

Duur

De training duurt 3 - 3,5 uur inclusief een korte pauze.

Training voor teamleden

Communicatie is één van de succesfactoren voor een goedlopend bedrijf. Medewerkers kunnen alleen optimaal functioneren als zij effectief met elkaar communiceren. Iedereen moet ideeën voor verbetering aandragen, problemen signaleren en samen met anderen tot een oplossing komen. Deze training reikt teamleden daarom een aantal praktische ideeën aan om effectiever te communiceren op het werk.

Inhoud

De training wordt gegeven aan de hand van een DVD: Spike werkt in het magazijn en zijn chef is Bill. Die twee kunnen het helemaal niet met elkaar vinden; ze luisteren niet naar elkaar en begrijpen elkaar voortdurend verkeerd. Bill raakt in de problemen als hij een projectteam moet begeleiden. En Spike wil graag chauffeur worden maar kan dat niet duidelijk maken. Bill leert dat het zijn verantwoording is de boodschap goed over te brengen; hij gaat inzien dat hij niets zomaar moet aannemen maar naar anderen moet luisteren. En Spike leert dat hij zich meer moet verplaatsen in de ander en moet nadenken over het hoe en wanneer van zijn boodschap.

Leerpunten
  • Inzicht in de situatie van de persoon of personen waarmee ze willen communiceren
  • Effectief een boodschap overbrengen
  • Het juiste moment kiezen om een boodschap over te brengen
  • Luisteren is misschien wel de belangrijkste vaardigheid bij communicatie
  • Communicatie is tweerichtingsverkeer

Trainers
De training zal gegeven worden door twee trainers van Beko Advies.

Materiaal
Voor naslagwerk, pennen en papier wordt gezorgd.

Investering
U ontvangt een offerte op maat van ons na een (telefonisch) intakegesprek. Inbegrepen zijn: alle audiovisuele middelen, materiaal, cursusmap voor iedere deelnemer, trainers en reiskosten. De deelnemers ontvangen na afloop een certificaat.

Voorwaarden
In verband met de opzet van de training hanteren wij een maximum van 25 deelnemers per avond. Minimum aantal deelnemers per training is 15 personen. Andere groepsgrootte in overleg. Het is ook mogelijk om de training samen met een collega-onderneming te organiseren.

Annulering
Bij annulering binnen twee weken voor de trainingsdatum zijn wij genoodzaakt 25% van het bedrag in de offerte in rekening te brengen. Bij annulering binnen één week voor de trainingsdatum wordt 50% van het offertebedrag in rekening gebracht.

Meer informatie
KLIK HIER om meer informatie aan te vragen.