Functioneringsgesprekken voeren

Doel van de training
  • Efectief leiden van functioneringsgesprekken

Locatie

Deze training wordt gegeven bij u in het bedrijf of op een geschikte locatie bij u in de buurt.

Duur

De training duurt 3 - 3,5 uur inclusief een korte pauze.

Training voor leidinggevenden en ondernemers

Functionerings- en beoordelingsgesprekken zijn een onmisbaar onderdeel van goed personeelsbeleid. Door regelmatig een effectief functioneringsgesprek te voeren met uw medewerker kunt u het functioneren van de medewerker en de onderlinge samenwerking verbeteren.

Bij het voeren van functioneringsgesprekken heeft u kennis nodig die u de mogelijkheid geeft in te spelen op verschillende karaktereigenschappen van uw medewerkers. Hierbij dient ook bewust gelet te worden op de setting en de vorm van het gesprek.

Inhoud

In de training behandelen we het doel van het functioneringsgesprek. Hoe bereidt u zich voor en uit welke fases bestaat het gesprek. Aan de hand van een DVD maakt u kennis met verschillende persoonstypes en ontvangt u handreikingen hoe u hier mee omgaat. We stellen de persoonlijke- en bedrijfsdoelen op voor de korte-, middellange- en lange termijn. We doen een praktijkoefening -vragen stellen- en aan het einde van de training stellen we een functioneringsformulier op dat u direct toe kunt passen.

Leerpunten
  • Vragen stellen
  • Omgaan met “lastig” gedrag van medewerkers tijdens het gesprek
  • Het gebruik van het gespreksformulier

Trainers
De training zal gegeven worden door twee trainers van Beko Advies.

Materiaal
Voor naslagwerk, pennen en papier wordt gezorgd.

Investering
U ontvangt een offerte op maat van ons na een (telefonisch) intakegesprek. Inbegrepen zijn: alle audiovisuele middelen, materiaal, cursusmap voor iedere deelnemer, trainers en reiskosten. De deelnemers ontvangen na afloop een certificaat.

Voorwaarden
In verband met de opzet van de training hanteren wij een maximum van 25 deelnemers per avond. Minimum aantal deelnemers per training is 15 personen. Andere groepsgrootte in overleg. Het is ook mogelijk om de training samen met een collega-onderneming te organiseren.

Annulering
Bij annulering binnen twee weken voor de trainingsdatum zijn wij genoodzaakt 25% van het bedrag in de offerte in rekening te brengen. Bij annulering binnen één week voor de trainingsdatum wordt 50% van het offertebedrag in rekening gebracht.

Meer informatie
KLIK HIER om meer informatie aan te vragen.