Commercieel advies,
onweerstaanbare marketing en (winkel)reclame

Commerciële ondersteuning in de vorm van:
  • Winkelscans & Mysteryshopping
  • Keuzes omtrent winkelinrichting
  • Commerciële planning, marketing- en communicatie advies 
  • Open Huis begeleiding
Uw omzet moet omhoog. Dus: meer klanten naar uw winkel trekken én de gemiddelde besteding vergoten. Maar hoe pakt u dat slim aan? Onze adviseurs helpen u graag op weg!

Als ambachtelijke bakker bent u een lokaal merk. Als u zich ook zo weet te gedragen, zal de consument uw winkel sneller vinden. Dit vergt professionele uitingen en doordachte reclame en promotie. Wij helpen u de juiste balans te vinden en uw winkel (weer) te aantrekkelijk te maken.

Grote kans van slagen

De consument is grillig in zijn gedrag en aankoopbeslissingen. Onze adviseurs helpen u uw klanten te doorgronden, met brede praktijkervaring en kennis van de nieuwste trends. Onze adviezen hebben dan ook de grootste kans van slagen.

Wij hebben maar één doel: maximaal resultaat voor u. Alles om uw doelen te bereiken en uw bedrijf commercieel slagvaardiger te maken.

Reclame en promotie

Succesvolle bakkers stimuleren hun omzet door lokale reclame en promotie. Onze adviseurs zetten hun kennis en creativiteit graag in voor maximale opbrengst van uw marketingbudget. Effectieve promotie kan niet zonder opvallende communicatie-uitingen. Voor de vormgeving en productie hiervan werken wij nauw samen met diverse partners.