Brutowinst analyse,
de winst op elk product ontrafeld

Meer rendement begint bij hogere brutowinst. Met de Brutowinst Analyse van Beko Advies maakt u hiervoor de juiste keuzes.

Inzicht per product

De Brutowinst Analyse koppelt uw recepturen en afweeggewichten onder meer aan actuele inkoopprijzen, marges en verkoopprijzen. U ziet per eindproduct exact waar uw brutowinst vandaan komt én waar u het misloopt. Hierdoor kunt u aan de basis al aansturen op maximaal rendement, messcherp, elke dag opnieuw.

Praktisch in gebruik

De Brutowinst Analyse van Beko Advies geeft u letterlijk alle relevante informatie en concrete handvatten in handen om uw brutowinst te optimaliseren. Op het scherm van uw telefoon, tablet of PC. In de winkel, op kantoor en thuis op de bank, 24 uur per dag. In cijfers, grafieken en acties.

Ervaringen van gebruikers

“Binnen negen maanden is onze brutowinst met twee procent gestegen. Dat is veel geld.”
Bekijk hier (pdf) hoe twee ambachtelijke bakkers met behulp van de Brutowinst Analyse hun assortiment en recepturen zeer doelgericht konden aanpassen.

Tarieven en abonnementen

De eenmalige opstartkosten zijn in verband met corona tijdelijk verlaagd naar € 0,00.Meer weten?

Kijk op beko-advies-managementdashboard.nl of neem contact met ons op voor een persoonlijke introductie: 088 20 23 200 of info@beko-advies.nl.