Over Beko Advies

Beko Advies is hét bedrijfseconomisch kenniscentrum van de Nederlandse bakkerijsector. Dat is geen toeval, maar een kwestie van gedeelde passie, betrokkenheid en vertrouwen. Wij staan náást u. Als teamgenoten die samen strategieën voor uw doelen bedenken. Dat werkt.

Waar die strijdlust vandaan komt? We zijn gegrepen door het ambacht. Het staat zo dicht bij ons. Brood als dagelijkse behoefte, banket als heerlijke verwennerij, de geur in de straat. Maar ‘t is vooral het respect voor dit vak. Hier begint elke dag met niets. En steeds weer vermengt u allerlei grondstoffen passievol tot de lekkerste eindproducten. Hoe puur, hoe mooi is dat!

Alleen… daarmee bent u er nog niet. Uw kakelverse, met liefde gecreëerde producten moeten aan de man worden gebracht. Zonder omzet geen toekomst. Mensen moeten de weg naar uw bakkerswinkel, uw bedrijf vinden. Arbeidsuren moeten zo rendabel mogelijk worden ingezet en marges moeten hoog genoeg zijn. Kortom, als bakker moet u óók ondernemer en marketeer zijn. Die puzzelstukjes voegen wij toe.

Lage drempel, groot effect?

Ons team bevat hiervoor alle benodigde kennis en vooral ervaring, óók van oud-bakkers die weten hoe de praktijk werkt. Wij spreken dezelfde taal en fungeren als integer, onafhankelijk verlengstuk van uw bedrijf. Lage drempel, groot effect. Geen bakker hoeft het commerciële wiel zelf uit te vinden. Ondertussen kunt u zich focussen op wat u leuk vindt: uw ambacht.

En dat is nodig, want u moet zich onderscheiden. Weg uit het grijze middengebied! Bent u trots op uw vak? Draag het uit! Alleen dan kunt u zich stabiel staande houden in een markt die voortdurend verandert. Wij helpen u deze kansen pakken. Omdat wij elke bakker een bloeiende zaak toewensen, en elke plaats in Nederland een stralend middelpunt van de lekkerste geuren en verse lekkernijen.