Snel naar

Aan- en verkoop bakkersbedrijven

Voor meer informatie over het onderstaande aanbod neemt u contact op met Chiel van den Hout. Hij is bereikbaar onder telefoonnummer 06 - 532 604 23 of per mail: c.vd.hout@beko-advies.nl

TER OVERNAME

Gemengd bedrijf met winkel en bakkerij in eigen pand.

Zeeuws Vlaanderen. Pand wordt bij voorkeur verkocht, maar kan in overleg ook gehuurd worden. Inrichting is zeer up-to-date en de bakkerij kan zonder aanvullende investeringen meer omzet aan. Overname tegen redelijke condities. Zeer geschikt voor starter met ambitie tot meerdere winkels of uitbreiding omzet met derde kanaal leveranties. Voor meer informatie kunt u mailen met mevr. S. van Nieuwland, s.v.nieuwland@beko-advies.nl

Brood- en banketbakkerij

In het centrum van een grote stad tussen in Brabant. Verdient het om overgenomen te worden. Zeer rendabel en goed georganiseerd bedrijf. Passie en kwaliteit zijn de woorden die hier thuis horen. Perfect onderhouden bakkerij, twee prachtige winkels! Een omzet waar je U tegen zegt en minder dan 10% levering aan derde kanaal. En zeker niet te vergeten een super team bakkers en winkeldames.

Luxe patisserie met horeca inclusief ijs

In grote stad tussen Haarlem en Den Haag. Bedrijf met groeipotentie. Vanwege leeftijd ondernemers wordt opvolger gezocht. Pand in centrumgebied, wordt gehuurd. Up to date ingericht. Prijs n.o.t.k.

Gemengd bedrijf

In het zuiden van Limburg met filiaal in dorp in omgeving. Grote capaciteit. Pand eventueel inclusief bovenwoning te huur. Omzet ruim 1 miljoen, met zeer beperkt 3e kanaal.

Broodjesbakkerij en productiebedrijf voor belegde broodjes en lunchpakketten

Zuid-Oost Brabant. Broodjesbakkerij en productiebedrijf voor belegde broodjes en lunchpakketten. Klanten voornamelijk grootzakelijk. Bedrijf is gevestigd in een huurpand. Inventaris ter overname en omzet bedraagt ca € 1.800.000. Bedrijf uitstekend geschikt voor starter/ondernemer. Productie voornamelijk gedurende dag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Beko Advies.

Banketbakkerij

In grote stad in het zuiden van het land. Gerenommeerde banketbakkerij met winkel plus elders in grootschalig winkelcentrum filiaal. Totaalomzet tussen € 1.200.000 en € 1.300.000. Bedrijf met toekomstperspectief. Panden te huur.

Gemengd bedrijf

In grote stad in Gelderland. Gemengd bedrijf met winkel en bakkerij in eigen pand. Bedrijfsruimte van het filiaal wordt gehuurd. Omzet ca. € 800.000,=, met beperkte leveringen aan derden. Inrichting is up-to-date. Overname tegen redelijke condities, waaronder huur bedrijfsruimte. Bedrijf met goede naam biedt toekomstperspectief, zeer geschikt voor starter.

Banketbakkerij

In grote gemeente in het midden van het land. Goede locatie in winkelcentrum met grote supermarkten en diverse speciaalzaken. Winkel is up-to-date, moderne stijl, banketbakkerij is keurig ingericht. Omzet ca. € 400.000, uitstekend rendement. Geschikt voor jong stel ondernemers.

Gemengd bedrijf

Drenthe. Bakkerij met drie winkels. Wegens bijzondere persoonlijke omstandigheden ter overname aangeboden.

Gemengde bakkerij met pand en inventaris

Middelgrote plaats in Noordoost-Brabant. Twee winkels, beide op goede (bereikbare) locaties. Goed ingerichte en recent geheel vernieuwde bakkerij met parkeerfaciliteiten. Opvolging gezocht vanwege leeftijd ondernemers. Zonder meer geschikt voor (door)starters. Omzet circa € 900K

Gemengd bedrijf op goede locatie

In Oostelijk gedeelte van de provincie Noord-Brabant. Op goede locatie, enige bakker ter plaatse met een regiofunctie. Ruimte bakkerij in goede staat. Winkelomzet ruim € 500.000 met uitstekend rendement. Bedrijfsruimte te huur, inventaris ter overname.

Goed renderend gemengd bedrijf met kleine tearoom

Grote stad in Gelderland. Een betrekkelijk nieuw pand dat gehuurd kan worden. Fraaie winkel aan doorgaande weg in grote stad in Gelderland. Vanwege gezondheid eigenaar ter overname. Eventueel is ook woonruimte beschikbaar.

GEZOCHT

Mede-ondernemer in gemengd bedrijf

Midden Brabant Mede-ondernemer gezocht voor goed renderend gemengd bedrijf met enkele winkels en leveringen in Midden Brabant die over aantal jaren bedrijf zelfstandig wil voortzetten.

IN ONDERHANDELING

Gemengd bedrijf

In grote stad in het westen van het land. Strak georganiseerd en goed ingericht gemengd bedrijf. Bedrijfsruimte in winkelstraat op goede (en goed bereikbare) locatie is te huur. Omzet ruim € 600.000, met zeer goed rendement. Aantrekkelijke overnamecondities. Bedrijf met perspectieven voor starter om uit te breiden.

Goed georganiseerd gemengd bedrijf

Regioplaats Noord Nederland. Moederbedrijf met winkel in goed functionerend ZB-concept voor compleet ingerichte bakkerij. Filiaal in centrum. Panden te koop, maar ook te huur. Zonder meer geschikt voor starter.

TE HUUR

125 mbakkerij met bijbehorende ruimtes

Regioplaats Noord Nederland. Moederbedrijf met winkel in goed functionerend ZB-concept voor compleet ingerichte bakkerij. Filiaal in centrum. Panden te koop, maar ook te huur. Zonder meer geschikt voor starter.

125 m2 bakkerij met bijbehorende ruimtes

In Zuid-Oostelijk gedeelte van de provincie Noord-Brabant. 125 m2 bakkerij, inclusief olie-oven en rotatie-oven met afzuigkast en rijskast. Bijbehorende ruimtes zijn: 9 m2 kantoor, 9 m2 koelcel, 21 m2 vriezer, 25 m2 magazijn met stellingen, 28 m2 expeditie, 95 m2 kelder inclusief 2 x 3 ton silo, 160 m2 zolder boven de bakkerij. Machines die er nu nog staan in overleg over te nemen of te gebruiken. Voor meer informatie kunt u per mail contact opnemen met Silvia van Nieuwland: s.v.nieuwland@beko-advies.nl
TE KOOP GEVRAAGD

Op dit moment zijn er geen aanvragen bekend.


VERKOCHT

Gemengd bakkersbedrijf

Toeristische omgeving Drenthe Gemengd bakkersbedrijf met jaaromzet ca. € 450.000, in eigen pand (zonder woning) in winkelstrip in toeristische omgeving in Drenthe.

Banketbakkerij 

Middelgrote plaats in de Randstad. Banketbakkerij op goede locatie. Omzet (met beperkt doorverkoop brood) ca. 800.000 euro in 1 winkel! Pand te koop maar ook te huur. Zeer geschikt voor starter.

Goed ingericht gemengd bedrijf

Middelgrote plaats in provincie Utrecht. Goed ingericht gemengd bedrijf met hoog rendement. Winkelomzet > € 500.000, totaalomzet ruim € 900.000. Eigen pand, bedrijfsruimte ook te huur.

Filiaal van gemengd bedrijf

Stad in Noord-Nederland.

Gemengd bedrijf

Goede locatie in centrum van plaats Midden-Nederland. Gemengd bakkersbedrijf met winkel en ruime bakkerij in eigen pand. Pand te huur, inventaris ter overname. Uitbreidingsmogelijkheden zeker aanwezig.

AANGEKOCHT

Gemengd bakkersbedrijf

Randstad. Gemengd bakkersbedrijf in de Randstad. Winkelomzet ca. € 700.000,-. Goede locatie.