Snel naar

Aan- en verkoop bakkersbedrijven

Voor meer informatie over het onderstaande aanbod kan, tenzij anders aangeduid, contact worden opgenomen met Chiel van den Hout. Hij is bereikbaar onder telefoonnummer 06 - 532 604 23 of per mail: c.vd.hout@beko-advies.nl

TER OVERNAME

Gemengde ambachtelijke bakkerij

Centraal in Nederland. Gemengde ambachtelijke bakkerij waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Fraaie winkel met open bakkerij en lunchgedeelte, unieke beleving. Omzet circa € 850.000,- per jaar, met goede bruto- en nettowinst. Aandeel 3e kanaal is beperkt. Gevestigd in historisch pand op goede locatie in centrumgebied, wordt gehuurd. Voor meer informatie kunt u mailen met dhr. P. van Duijnhoven, pvanduijnhoven@beko-advies.nl 

Gerenommeerde gemengd bedrijf met winkel en derde kanaal

In mooie wijk in grote stad Zuid-Nederland. Totaalomzet tussen € 800.000 en € 1.000.000. Bedrijf met toekomstperspectief. Pand te huur en inventaris ter overname. Inventaris is zeer compleet en in goede staat. Ruimte voor meer omzet zeker aanwezig. Overname betreft zowel bakkerij als de winkel. Voor meer informatie kunt u mailen met dhr. P. van Duijnhoven, pvanduijnhoven@beko-advies.nl

Gemengd bedrijf met winkel en bakkerij in eigen pand.

Zeeuws Vlaanderen. Pand wordt bij voorkeur verkocht, maar kan in overleg ook gehuurd worden. Inrichting is zeer up-to-date en de bakkerij kan zonder aanvullende investeringen meer omzet aan. Overname tegen redelijke condities. Zeer geschikt voor starter met ambitie tot meerdere winkels of uitbreiding omzet met derde kanaal leveranties. Voor meer informatie kunt u mailen met mevr. S. van Nieuwland, s.v.nieuwland@beko-advies.nl

Brood- en banketbakkerij

In het centrum van een grote stad in Brabant. Verdient het om overgenomen te worden. Zeer rendabel en goed georganiseerd bedrijf. Passie en kwaliteit zijn de woorden die hier thuis horen. Perfect onderhouden bakkerij, twee prachtige winkels! Een omzet waar je U tegen zegt en minder dan 10% levering aan derde kanaal. En zeker niet te vergeten een super team bakkers en winkeldames.

Luxe patisserie met horeca inclusief ijs

In grote stad tussen Haarlem en Den Haag. Bedrijf met groeipotentie. Vanwege leeftijd ondernemers wordt opvolger gezocht. Pand in centrumgebied, wordt gehuurd. Up to date ingericht. Prijs n.o.t.k.

Banketbakkerij

In grote stad in het zuiden van het land. Gerenommeerde banketbakkerij met winkel plus elders in grootschalig winkelcentrum filiaal. Totaalomzet tussen € 1.200.000 en € 1.300.000. Bedrijf met toekomstperspectief. Panden te huur.

Gemengd bedrijf

In grote stad in Gelderland. Gemengd bedrijf met winkel en bakkerij in eigen pand. Bedrijfsruimte van het filiaal wordt gehuurd. Omzet ca. € 800.000,=, met beperkte leveringen aan derden. Inrichting is up-to-date. Overname tegen redelijke condities, waaronder huur bedrijfsruimte. Bedrijf met goede naam biedt toekomstperspectief, zeer geschikt voor starter. 

Gemengd bedrijf op goede locatie

In Oostelijk gedeelte van de provincie Noord-Brabant. Op goede locatie, enige bakker ter plaatse met een regiofunctie. Ruimte bakkerij in goede staat. Winkelomzet ruim € 500.000 met uitstekend rendement. Bedrijfsruimte te huur, inventaris ter overname.

Goed renderend gemengd bedrijf met kleine tearoom

Grote stad in Gelderland. Een betrekkelijk nieuw pand dat gehuurd kan worden. Fraaie winkel aan doorgaande weg in grote stad in Gelderland. Vanwege gezondheid eigenaar ter overname. Eventueel is ook woonruimte beschikbaar.

IN ONDERHANDELING

Gemengd bedrijf

Regioplaats Noord Nederland. Moederbedrijf met winkel in goed functionerend ZB-concept voor compleet ingerichte bakkerij. Filiaal in centrum. Panden te koop, maar ook te huur. Zonder meer geschikt voor starter.

TE HUUR

125 m2 bakkerij met bijbehorende ruimtes

In Zuid-Oostelijk gedeelte van de provincie Noord-Brabant. 125 m2 bakkerij, inclusief olie-oven en rotatie-oven met afzuigkast en rijskast. Bijbehorende ruimtes zijn: 9 m2 kantoor, 9 m2 koelcel, 21 m2 vriezer, 25 m2 magazijn met stellingen, 28 m2 expeditie, 95 m2 kelder inclusief 2 x 3 ton silo, 160 m2 zolder boven de bakkerij. Machines die er nu nog staan in overleg over te nemen of te gebruiken. Voor meer informatie kunt u per mail contact opnemen met Silvia van Nieuwland: s.v.nieuwland@beko-advies.nl
TE KOOP GEVRAAGD

Bakkerij gezocht

Omgeving Amsterdam, Amstelveen, Uithoorn Productieruimte voor broodbakkerij, bij voorkeur voorzien van de voor het produceren van grootbrood benodigde apparatuur (deegverwerking, ovens) in omgeving Amsterdam, Amstelveen, Uithoorn. Het overnemen van een bestaand bedrijf in deze regio is ook een optie. Voor rechtstreeks contact, tel.: 06 - 111 266 12.
RECENT VERKOCHT

Gemengd bedrijf

In grote stad in het westen van het land. Strak georganiseerd en goed ingericht gemengd bedrijf. Bedrijfsruimte in winkelstraat op goede (en goed bereikbare) locatie is te huur. Omzet ruim € 600.000, met zeer goed rendement. Aantrekkelijke overnamecondities. Bedrijf met perspectieven voor starter om uit te breiden.

Gemengd bakkersbedrijf

Brabants dorp met filiaal in wijkwinkelcentrum. Goed renderend gemengd bedrijf met goed ingerichte bakkerij en winkel in kern Brabants dorp met filiaal in wijkwinkelcentrum. 
AANGEKOCHT

Gemengd bakkersbedrijf

Randstad. Gemengd bakkersbedrijf in de Randstad. Winkelomzet ca. € 700.000,-. Goede locatie.

Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij

Een bakkerij overnemen of zelf starten?
KLIK HIER voor meer informatie over Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij.