Snel naar

Bedrijven te koop

Voor meer informatie over het onderstaande aanbod neemt u contact op met Chiel van den Hout op 06 53260423.

VERKOCHT

Ter overname: Gemengd bedrijf

Goede locatie in centrum van plaats Midden-Nederland. Gemengd bakkersbedrijf met winkel en ruime bakkerij in eigen pand. Pand te huur, inventaris ter overname. Uitbreidingsmogelijkheden zeker aanwezig.

Te huur: 125 m2 bakkerij met bijbehorende ruimtes

In Zuid-Oostelijk gedeelte van de provincie Noord-Brabant. 125 m2 bakkerij, inclusief olie-oven en rotatie-oven met afzuigkast en rijskast. Bijbehorende ruimtes zijn: 9 m2 kantoor, 9 m2 koelcel, 21 m2 vriezer, 25 m2 magazijn met stellingen, 28 m2 expeditie, 95 m2 kelder inclusief 2 x 3 ton silo, 160 m2 zolder boven de bakkerij. Machines die er nu nog staan in overleg over te nemen of te gebruiken. Voor meer informatie kunt u per mail contact opnemen met Silvia van Nieuwland: s.v.nieuwland@beko-advies.nl

Ter overname: gemengd bedrijf op goede locatie

In Oostelijk gedeelte van de provincie Noord-Brabant. Op goede locatie, enige bakker ter plaatse met een regiofunctie. Ruimte bakkerij in goede staat. Winkelomzet ruim € 500.000 met uitstekend rendement. Bedrijfsruimte te huur, inventaris ter overname. 

Ter overname: goed ingericht gemengd bedrijf

Middelgrote plaats in provincie Utrecht. Goed ingericht gemengd bedrijf met hoog rendement. Winkelomzet > € 500.000, totaalomzet ruim € 900.000. Eigen pand, bedrijfsruimte ook te huur.

Te koop gevraagd: productielocatie voor banket en chocolade

Tilburg en omgeving. Voor een van onze cliënten zijn wij op zoek naar een productielocatie voor banket en chocolade in Tilburg en directe omgeving. Bij voorkeur in combinatie met een winkel. Voor meer informatie kunt u per mail contact opnemen met Silvia van Nieuwland: s.v.nieuwland@beko-advies.nl

Ter overname: goed georganiseerd gemengd bedrijf

Regioplaats Noord Nederland. Moederbedrijf met winkel in goed functionerend ZB-concept voor compleet ingerichte bakkerij. Filiaal in centrum. Panden te koop, maar ook te huur. Zonder meer geschikt voor starter.
VERKOCHT

Ter overname: gemengd bakkersbedrijf

Randstad. Gemengd bakkersbedrijf in de Randstad. Winkelomzet ca. € 700.000,-. Goede locatie.
VERKOCHT

Ter overname: gemengd bakkersbedrijf

Noord-Holland. Gemengd broodbakkersbedrijf in Noord-Holland. Hoog aandeel kleinbrood, productie daarop ingericht. Omzet ca. € 450.000,-.

Ter overname: gemengd bedrijf 

Grote stad in het Noorden van het land. Gemengd bedrijf op goede locatie in grote stad in het Noorden van het land. Eigen pand met bovenwoning. In de broodbakkerij wordt met bol-punt systeem gewerkt, goed ingericht. Overname vanwege leeftijd ondernemer.

Ter overname: zeer rendabele banketbakkerij met brooddoorverkoop

Grote stad in de Randstad. Winkel op goede locatie met hoog omzetniveau, goed ingerichte bakkerij, beide in goede staat, goede parkeerfaciliteiten. Overname vanwege leeftijd ondernemers. Zonder meer geschikt voor (door)starters.

Ter overname: patisserie/tearoom/chocolaterie 

Noord-Nederland. Zeer goed onderhouden ambachtelijk bedrijf op perfecte locatie in goed marktgebied. Met sterke marktpositie en toekomstperspectief. Vakmanschap en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Pand kan eventueel worden gehuurd.

Ter overname: Goed renderend gemengd bedrijf met kleine tearoom

Grote stad in Gelderland. Een betrekkelijk nieuw pand dat gehuurd kan worden. Fraaie winkel aan doorgaande weg in grote stad in Gelderland. Vanwege gezondheid eigenaar ter overname. Eventueel is ook woonruimte beschikbaar.