Bedrijfsdoorlichting, 
voor meer rendement en continuïteit

Financiële kengetallen tonen niet alleen uw winstgevendheid en concurrentiepositie, maar ook de sterktes en zwakten binnen uw organisatie. De Bedrijfsdoorlichting van Beko Advies geeft u snel inzicht én handvatten.

Financiële gezondheid

Activa en passiva. Liquiditeit, solvabiliteit en rentabiliteit. Cash flow. Omzetsnelheid. Deze en meer kengetallen zeggen alles over de financiële gezondheid van uw bedrijf. Ingewikkeld? Met onze Bedrijfsdoorlichting krijgt u ze op een presenteerblaadje.

Waar blijft uw geld?

Feitelijk krijgt u hiermee antwoord op de vraag: Waar blijft mijn geld en wat houd ik waar over? Met de cijfers, tabellen en grafieken kunt u simuleren. Gewoon online, op uw telefoon of computer, waar en wanneer u maar wilt.

Kengetallen verbeteren

Vervolgens kunt u nauwgezet werken aan verbetering van elk kengetal. Van interne omzetverhouding tot productiviteit: de Bedrijfsdoorlichting laat precies zien waar en hoe u uw rendement kunt verhogen.

Tarieven en abonnementen


Meer weten?

Kijk op beko-advies-managementdashboard.nl of neem contact met ons op voor een persoonlijke introductie: 088 20 23 200 of info@beko-advies.nl.