Maak kennis met onze vernieuwde BHV Trainingen

01 maart 2018 |

Word beter met de BHV Trainingen van Beko Advies

Goed getrainde BHV'ers zijn noodzakelijk!

Wilt u uw BHV certificaat behalen of verlengen? Beko Advies biedt u een volledige BHV Basis- of Herhalingscursus aan waarmee u direct voldoet aan alle wettelijke eisen. In slechts een halve dag bent u weer helemaal op de hoogte op het gebied van levensreddende handelingen, brandbestrijding, reanimatie en het gebruik van van de AED (defibrillator).

Onze BHV Trainingen
U kunt uw BHV certificaat behalen met de Basiscursus BHV door middel van e-learning en een halve dag praktijktraining. Een Herhalingscursus BHV kost u slechts een halve dag per jaar!

Gratis handige BHV App
Wanneer u een BHV Training volgt via Beko Advies ontvangt u een toegangscode voor de speciale BHV App. Met deze app heeft u uw certifcaat altijd bij de hand en ontvangt u maandelijks 5 verdiepingsvragen. Zo blijft u het hele jaar door helemaal up-to-date!

Ook voor uw onderneming
De wet schrijft voor dat iedere onderneming over BHV’ers dient te beschikken die daar ook dusdanig voor opgeleid moeten zijn. Door middel van onze praktijktrainingen weet een BHV’er precies hoe hij snel en adequaat moet handelen bij calamiteiten. Daarnaast bestaat de verplichting uw BHV’ers regelmatig na te laten scholen, zodat hun kennis en vaardigheden op peil blijven. Ook mogelijk op uw eigen locatie Beko Advies organiseert het hele jaar door op diverse plaatsen in het land BHV Basis- en Herhalingscursussen. Wist u trouwens dat Beko Advies vanaf 10 personen een training op een door u gewenste locatie kan organiseren? Daarbij mogen deelnemers ook uit andere branches komen. Handig bijvoorbeeld voor de winkeliersvereniging of samenwerkende horeca-bedrijven!

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Beko Advies: 088-20 23 200. Saskia Boes kan u er alles over vertellen!

Terug naar overzicht