BHV Trainingen nieuwe stijl gestart

23 april 2018 |

De nieuwe stijl BHV Trainingen zijn gestart!

Eerste groep bij DC Beko Zuid erg enthousiast

Vorige week is de eerste groep van start gegaan met de vernieuwde BHV Trainingen van Beko Advies. Deze 3,5 uur durende herhalingsles werd gegeven bij Beko Groothandel op de DC Zuid in Veghel. De groep kan zeer tevreden terugkijken: alle certificaten zijn weer verlengd!

BHV Herhalingstraining

De BHV Herhalingstraining bestaat uit een cursus op locatie. Hierbij komen aan de orde Levensreddende Eerste Handelingen (LEH), brandbestrijding en brandpreventieve maatregelen, communicatie, evacuatie & ontruiming. Deze vernieuwde BHV Training is meer toegesneden op veel voorkomende problemen in bakkerijen en bakkerswinkels. Zo werd er tijdens deze eerste herhalingsles stilgestaan bij een brand in een winkeloven. Maar natuurlijk werd er ook de nodige aandacht gegeven aan het correct gebruik van de AED en evacuatie & ontruiming.

Verschillende data op verschillende plaatsen

De volgende herhalingstrainingen zijn op: 14 mei (Beko Zuid), 15 mei (Beko Midden), 28 mei (Beko West) en 29 mei (Beko Noord). Wist u trouwens dat vanaf 10 personen het ook mogelijk is een BHV Herhalingstraining te organiseren op uw eigen locatie? De deelnemers mogen hierbij ook uit andere branches komen. Ideaal dus voor bijvoorbeeld de winkeliersvereniging.

BHV Basistraining

Ook voor de BHV Basistraining is er een geheel nieuw e-learning programma gemaakt. Met foto's en voorbeelden uit de bakkerij en de bakkerswinkel. De BHV Basistraining bestaat uit een online training en een cursus op locatie. Ook hierbij komen Levensreddende Eerste Handelingen (LEH), brandbestrijding en brandpreventieve maatregelen, communicatie, evacuatie & ontruiming aan de orde.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u op maandag, woensdag en vrijdag bellen met Saskia Boes op telefoonnummer 088-2023200 of mailen naar info@beko-advies.nl

KLIK HIER voor meer informatie over onze BHV Basistraining
KLIK HIER voor meer informatie over onze BHV Herhalingstraining


Terug naar overzicht